Okay
  Public Ticket #3130087
Video on header section will not play...
Open

Comments

  • Brett started the conversation

    Video on header section will not play if there is an image on that section.  In every other theme, when we put an image in the section with a video, the image shows until the video starts.  Example at https://rhinopm.com

    For some reason this theme will not work this way.  Please help.

  •  1,930
    Support Agent 1 replied

    Hi,

    Please make sure that you have the latest version of the theme. If not, please refer to the following article on how to update it - https://boldthemes.ticksy.com/article/7123/. Also make sure to update all required plugins.

    If the issue persists, please deactivate all third party plugins, and see if the problem is solved. If it is, proceed to activate plugins, one by one, until the problem occurs again. That way you'll know which plugin was causing it.

    Let us know if this helped.



    Regards, BoldThemes team

    If you like our products please consider leaving us a rating. A huge thank you from BoldThemes in advance!

  • RhinoPM1 replied

    I Updated the theme as well as deactivated plugins and re-activated one by one.  Still not working. I need a real support tech to help please

  •  1,930
    Support Agent 1 replied

    Hi,

    The issue will be solved at the newest release of the Bold builder plugin. Once you get a notification, please update the plugin.


    Regards, BoldThemes team

    If you like our products please consider leaving us a rating. A huge thank you from BoldThemes in advance!