Okay
  Public Ticket #1850724
display problem in the backoffice
Closed

Comments

  • Weyl started the conversation

    Hello,

    I have a poster problem of the boldtheme backoffice. the builder does not display correctly or completely see screenshots.
    Do you have a solution ? same problem with EDGE MOZILLA and CHROME

    cordially

    Attached files:  Annotation 2019-01-11 145502.jpg

  •  835
    Support Agent 1 replied

    Hi Weyl,

    First of all, please update the theme to the latest version and see if that resolves the issue:

    How to update installed theme? Will it change data?

    If the issue persists, please deactivate all third party plugins, and see if the problem is solved. If it is, proceed to activate plugins, one by one, until the problem occurs again. That way you'll know which plugin was causing it.

    Let us know if this helped.


    Regards, BoldThemes team

    If you like our products please consider leaving us a rating. A huge thank you from BoldThemes in advance!

  • Weyl replied

    Hello,

    I isolated the problem, it's the plugin page Facebook page in the footer.
    I integrate the code in function.php of the child theme but it creates cares. Do you have a solution ?

    thk

    Attached files:  Annotation 2019-01-13 120104.jpg

  •  835
    Support Agent 1 replied

    Hi Weyl,

    Unfortunately, we can't offer our support for the third party plugins nor for the possible issues related to the usage of third party plugins.

    We haven't tested that plugin with our theme so we can't guarantee that they are compatible.

    Thank you for understanding.

    Please try contacting author of the plugin and see if they can assist you in any way.

    Let us know if you need additional assistance.


    Regards, BoldThemes team

    If you like our products please consider leaving us a rating. A huge thank you from BoldThemes in advance!